Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kall januaridag i Stockholms sjövatten.


Dödens vassa egg


Möter dödens vassa ägg
i sjödrama med Nordskär
när förare följde med sin
bogserbåt ner i djupets
kalla spår mot andra sidan.


Hon, min vän ska nu ensam
bära sina tre små barn
fram genom livets krokiga vägar
utan far - utan make.


Det är livet

när det drabbar
med döden som mål.







Övriga genrer av Idun 1
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-01-23 21:14



Bookmark and Share


  noname_realmind
Dödens egg är vassare än vass ibland... och blixtsnabb.
Sånt här gör så ont att läsa! Bra skrivet.
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1