Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg mot Greklandssymtomen


Sverige

Landet trasas sönder
när kapitalismen utkämpas
De gamla och de unga
till soporna de lämpas

Och Sverige säljes ut
Nya ägarna de kramas
Den skatt som förr gav bärgning
skattas numer i Bahamas

Glupskheten tycks oändlig
bland parterna, de fyra
Skyddade av egna lagar,
Dem vi satt att styra

Ja, idealen är nu till salu
Allt nu köps med penningen
Ska då allt raseras, eller?
När kommer vändningen?




Bunden vers av Mats VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-10 14:58



Bookmark and Share


    lory
lägga ett bud på dom snygga grekerna..ler
2012-03-01

  Tini Tut
Jag har hört att Grekland är till salu, man kanske skulle lägga ett bud.
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP