Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För säkerhets skull

Hon lovade följa med hem

och göra allt vad han ville

men nu talade hon med

en tidigare sviken kille

därför öppnade han båda dörrarna

i sin lilla Morris Minor

och tog ut ett rejält förskott

tvärs över.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2012-02-10 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP