Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sökandet efter en definition av en relation


Jag vill att vi skall brinna tillsammans

Orden ligger på min tunga. De vill så gärna komma fram. Nå fram till dig. Men jag är rädd. Nästan panikslagen för att låta dem komma fram. Jag mår illa. För jag är rädd för svaret. Men jag längtar samtidigt efter att veta. Ovissheten tär mig. Ty nu famlar jag i mörker, antänd av din låga. Men jag vill inte att du släcker den. Jag vill att vi skall brinna tillsammans. Men jag vågar inte fråga för jag tror att svaret inte är det jag vill höra. Fan!




Fri vers av Undine
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-10 16:32



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Ett jobbigt stadie...Lätt att känna igen sig i det sätt du får det sagt.
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine