Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dag är dagen

Den dag som lutar mot natt
där skuggor flyr
allt medan de växer sig stora

I dag är dagen
som aldrig blir sig lik
med gråtande fauna och flora

Just nu i denna stund
fryser vattendroppar till is
Jag sveper manteln tätare intill

Ändå huttrar jag av grymhet
då haglande ord smattrar mot marken
och ingenting blir som jag vill




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-11 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*