Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'm in love with a criminal




det går en rysning genom din kropp, när du tar på dig mina skor

vandra länge över ruiner, finn, andra ruiner
därefter

se ut mot vyn, havet
det största

det har ännu inte velat göra skada
men har gjort det ändå
du vet, tsunamin
översvämningen

jag är kriminell
jag har moral
ett hedersknyffe mot mitt delade själv

mina skor,
rymmer världen

min värld

kysser marken, där jag går
och jag går

och går, tills det
att klockan stannat












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-11 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP