Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vågar inte känna

Saker faller isär när jag inte försöker
Inte försöker tillräckligt
Irritationen växer
Växer i min kropp
När jag blundar fast att jag vill se
Jag vänder mig om när jag inte vågar
När jag inte vågar ta för mig
När jag inte vågar ta
När jag inte vågar ge
Obehaget värker
Jag slår mig ut
Jag slår mig in
Slår mig blind
Slår mig döv
Vill inte släppa in
Vill inte släppa ut
Jag förlorar mig själv
För jag vågar inte känna
Vågar inte känna
Känna känslan av att bli tappad
Förlorad i något vackert
Bortglömd i något svårt
Jag vågar inte känna
Vågar inte känna mig hel
För rädslan att bli halv
Eller känslan av att bli ingenting alls




Fri vers av MissCaylin
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-12 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oj så bra, varje mening, helheten och känslorna, de sista raderna
gillar den skarpt
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin