Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örn

Kroknäbbad fågel

på en vintermotorväg

havsörn, glädjefnatt

YM Bohman-12




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-12 21:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hihi härligt!!
2012-02-14

  Minkki VIP
roligt hajkat, glädjefnatt får man för mindre 8-D
2012-02-13

  Anya VIP
Lycka att se en sådan mäktig fågel. Bra fångat stund.
2012-02-13

  Gunnel Eriksson VIP
Vilket härligt möte men vem
stod för glädjefnatten?
Fin haiku.
2012-02-13

    ej medlem längre
Tänk att det känns så mäktigt att möta vissa djur "live"
Jag tänker på egna möten med sälar och tumlare på havet. Och örn... inte konstigt att örnen blivit symbol för många länder och kungar
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER