Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillbaka blickar till barndomen...........en slags sårbarhet......


Övergiven


Beroendet kostar

ingen ska dö

får inte dö!

alla ska finnas
till hands

Faller jag utan skyddsnät...

Brister allt!




Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-13 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är en läskig värld vi lever i, farliga vanor o alldeles för många risker för svaga psyken
2013-04-23

  Christine Sabel
vackra ord skrivna av dig, så sant!
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg