Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad blir kvar..



längtan min kära
får alla sorger bära
till gravgårdens vila
där sanningarna silas


morgonen därpå
solen klättrar upp ändå
du växer stor och stark
fått livets tjocka bark


vilken träd du blir
det får vi sedan se
när stammen får sin löv
och kronan växer hö






Fri vers av Pirjo VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-13 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP