Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från den lycklige

Idag sparkade man bara en gång på mig.

Kråkorna attackerade inte mig.

Dom kastade inte sina glåpord på mig idag.

Deras skor smakade inte lika mycket hundbajs mer salt kanske var någons urin.

Maten smakade mat den var inte lika slemmig som den brukade vara idag.

Läraren skällde inte ut mig inför alla och hon bad mig inte stanna kvar, kanske hade hon tröttnat att ta på mitt…

Dom valde mig sist idag istället för att spotta och puta mig åt sidan idag.

Mamma och Pappa var som vanliga föräldrar dom kastade inte möbler på varandra och jag fick sitta vid matbordet äta varm mat.

Jag viskade fram ett hej idag till hon med dom den gröna smaragderna till ögon. Hon såg mig för hon skämdes för hennes vänner började skratta åt henne men hon vet att jag finns och det var idag.

Jag är den lycklige idag




Fri vers av JesperutanH
Läst 159 gånger
Publicerad 2012-02-13 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH