Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylig ensamhet


Ensamhet

det ordet sköljer sinnen med fruktan

den känslan bidrar till tårar

men jag kan endast le mot världen
då den lämnar mig ensam
en enda stund

för tankar och för mystik
för länge glömda minnen
som alltför ofta plågar

när glittrande snö smälter bort
skall jag den aldrig mer återse




Fri vers av Livia
Läst 633 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-23 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia