Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes glädje

Hennes silverarmband

ligger på byrån i badrummet.

Hon fick det av mig

när vi knappt kände varandra.

Våra känslor kände varandra

från första stund.

Sjuk och febrig låg hon där

i sängen.

Jag kom med armbandet

jag köpt för mina sista pengar.

Överraskad tog hon emot min gåva.

Efter alla dessa år minns jag

hur glädjen lyste i hennes ögon.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2012-02-14 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP