Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Idag
gjorde jag

något

som jag inte
hade tänkt

göra

men

jag är glad
att jag

gjorde




det




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-14 15:26



Bookmark and Share


  wildrose
Kul att leva.
2012-02-14

    lory
bravo o du ska göra kanske flera ggr...bravo prinsen
glad alla hjärtans dag
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden