Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör jag det för mig själv?

Jag ger
Men tar jag emot?
Jag ser
Men känner jag?
Jag får inte gömma mig
Jag får inte kliva bakom
Jag måste kliva fram
När jag ger av mig själv
Glömmer jag mig själv
Jag glömmer det där inne
Jag blundar men jag ser ändå
Innanför
Här inne
Jag får inte ge upp
Jag måste resa mig igen
Jag måste resa mig när det säger stopp
Men jag kan inte resa mig när det säger stopp
När det gör ont här inne
När det gör för ont här inne
Ser jag värdet i det?
Ser jag värdet i mig själv?
Gör jag det för mig själv?
Gör jag verkligen det för mig själv...?




Fri vers av MissCaylin
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-14 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin