Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läst första gången egna dikter idag..


I välvilja delar jag med mig



Jag delade en stor del av mitt liv idag
med er.. ni som levt längre än jag..
ni fick famnen full,, tårar och skratt
jag blev paff..

så lätt det var
hitta vägen till era hjärtan..




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-14 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis vännen, vad roligt!
Klart dom tog dig och dina fina dikter till sitt hjärta...hur skulle dom kunna låta bli...*ler*...
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP