Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga känslan




Fick en puss hade varit några år tillbaka hade jag tänkt
Ush. Men nu vill jag knappt ta en dush.
Tänker hela tiden på henne. Kan inte förställa mig
en annan kille vid hennes sida.
Men de är så många som krigar för hennes hjärta.
Har så mycket smärta i hjärnan. Men när hon är där
uppe så särar hon på allt. Underbara Klara o Sara
hur ska jag kunna förklara. De är inte ni,för ni är inte
närheten av hennes fina nivå. Kan knappt stå på
tå. För då kan knappt bevissa. Att jag är
någon av dom. Men vill så gärna vissa
henne att jag är speciell.Vill henne
inge illa. Kan snart inte sitta stilla.
Vill bara slita hit henne.Kyssa henne,
smeka henne, dregla ner henne
me all kärlek. Till hon är lycklig.
Så hon skulle slippa var ledsen å
sur. För jag skulle bygga upp en
mur me med all vår kärlek o lycka.
Men det är här bara något jag skulle
tycka. Hon vet nog inte vad hon
ska tycka.Hon kommer säkert
stycka denna tanke av kärlek.
Men nu vet hon vad jag
tycker. Måste bara få säga
jag kan vänta. Tills vi är
100 år gamala. Bara
jag får fånga,känna, behålla känslan.
Jag tror jag gillar dig.




Fri vers av JesperutanH
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-02-14 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH