Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt, ett hotellrum och en känsla som kändes oövervinnerlig. 




En skir dimma av alkohol

Kanske var det alkoholen i våra blodomlopp

som la sig som en skir dimma

över mina ögon

och viskade sammetslena löften i mina öron

Men aldrig har någon varit så vacker som du

När vi låg hoptvinnade

på ditt hotellrum

 

Mina kinder hettar vid tanken

På hur lättvunnen jag var

Och hur trygg jag kände mig

I dina tatuerade armar

Som bara några timmar tidigare aldrig vidrört

Mina

Din nakna kropp bar på ett hemligt

Löfte

En trygghet som du själv inte förstår att du bär på. 




Fri vers (Fri form) av Sanna Hedlund
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-14 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Hedlund
Sanna Hedlund