Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärlek blivit jordnära



den sakrala heligheten lämnar oss

jag doftar mylla, fallna löv
så vacker döden är

med dig













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-15 07:41



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
När kärleken är trygg..är inget farligt...tolkar jag den....
2012-02-19

  Alva Johnsson VIP
En underbar dikt.
Kan tolkas på flera sätt.
2012-02-17

  Magica VIP
Så skrämmande och vackert på samma gång.
Bra diktat! :)
2012-02-17

    ej medlem längre
Starkt och mycket känsloladdat...gillar.
2012-02-15

  stenen/ Yv Ericsson
en fantastisk dikt!!
2012-02-15

  Anya VIP
Vacker i sin mörkhet.
2012-02-15

    lory
stark....berör
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP