Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamburg/Helsingborg



Vad ska man skriva om idag..?
Om solar som skiner, om tág som aldrig tycks infinna sig,
om pirr i magen, som fladdrar och svider om vartannat?
Kan skriva om morgonljus frán ett högt fönster
som jagade morgonángest pá flykt
och Gud eller Den Stora Modern lät mig vakna med lätta andetag, Ske Pris!
Det finns en kärlek i de ljumma vindarna som smeker staden denna vackra lördag
Människorna har slängt sina svarta jackor
och lyfter leende sina huvuden mot solen likt várblommor i gryningen
och isen smälter sakta frán vára vinterhjärtan
Vi fár lätta fötter i kulörta converse
och i mina slitna svarta
dansar tárna ystert
Jag vill sjunga 1000 sánger om livet och hoppfullheten
och den glädje som följer precis bakom smärtan
den som fár stanna hemma idag
Och idag kommer ett tág med skönhet
med varma händer som vill hálla mina
och jag längtar
längtar
längtar




Fri vers av Bellissima
Läst 232 gånger
Publicerad 2012-02-15 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima