Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I P1 igår sa en kock att bästa maten man kan äta är KROPPKAKOR lagom mängd fläsk/kött. Det sägs ju av det äter vi för mycket...


Klappa takten alla kroppkaksbarn...

Klappa takten alla kroppkaksbarn
kakfest, kakfest hela da´n
Ägg mjöl fläsk och lök och "potatisflarn"
kakgäst, kakgäst hela da´n
Vi är alla glada kroppkaksbarn
kakbäst, kakbäst hela da´n
slå för kakan har vi alltid gjort
så det blir brakfest, brakfest hela da´n!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-15 14:07



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Mon Dieu
I have been
waiting for you
The Only Boby Cakes
Lover here I presume
so good you turned up!
Thank you My Friend!
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt