Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett kanske

kan

knoppar

och kronblad


lugn

vinden viner vart


hem

blickar ur ram

gamla tider


på riktigt


ge kraft och ro




Fri vers av AektaBlond
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-02-15 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond