Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min absolut bästa mest trofasta vän Miss Mi


Du fyller på tisdag


Du fyller år på tisdag

och jag ville vara ute

i god tid

och gratulera



En mera trofast

vän har jag aldrig haft



Ju sällsyntare

trofasthet blir

bland alla svek

ju mera

värdesätter jag

sådana som Du



Nu ber jag Dig

gå med mig in

i detta lilla

lusthus -

av Thomas Kinkade -

vars konst vi båda älskar -



Där ska vi ta

varandras händer

sätta oss ner

och ta oss gott

om tid

att samtala

eller bara sitta

tysta och njuta



Först och sist

vill jag dock

tacka Dig

för att Du är

den Du är

och alltid varit

för mig

så länge

vi känt varandra



Då så många

andra svikit

så fanns Du

där trofast

vid min sida

snabb i

att uppmuntra

trösta

råda och vägleda



Hoppas Din dag

blir fin

bland De Dina



Din helt underbara

lilla familj, svärfar

inte att förglömma

och alla husdjur

som Du också

vårdar så ömt



Jag önskar Dig

allt, allt gott

både nu och framgent

och famnen full av blommor




Fri vers (Fri form) av Bibbi VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-02-16 08:49



Bookmark and Share


  Miss Mi
Du har det största av hjärtan som i trofasthet klappar i samma takt som mitt. Din vänskap är en gåva, tack.
2012-02-21

  Kalle.O
Så fint..
2012-02-21

    ej medlem längre
Fin hyllning till en sann vän!
2012-02-16

  anits VIP
Så fint ochkärleksfullt skrivet
till en verklig sann vän
2012-02-16

    ej medlem längre
Ömsint och rart till en sann vän!
2012-02-16

  mare VIP
Mycket fint skrivet till din trofasta vän !
2012-02-16

    lory
så fint om en varm vänskap.....bravo bibbi
2012-02-16

  poetryGirl
var rädd om en sån vän..
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP