Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pigg i november


neddrogad tar ben minne och kraft

ingen ställer upp på dig

(dement i augusti sa mia i går)

79 åringen sa min kropp måste vänja sig med medicinerna

hon ringde veckan innan 80 i januari sa att medicinerna i december hon fått var inte rätt
orkade inte resa på julresan hon beställt

men hon var ju på sommarfirande och novemberfika och hon hade stenkoll på nuet och igår.
pigg och glad

(mia är sjuksyster)


(och släkt)


människor rationaliserar när sanningen blir för sann

mediciner skördar liv



gud hjälpe henne nu




Fri vers av AektaBlond
Läst 181 gånger
Publicerad 2012-02-16 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond