Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du räknas inte


gör utan att fråga

förtunnade hinnor och ben

suger in det gula och osynliga



hoppas ditt förvar

räcker

tänker inte




ens




det




Fri vers av AektaBlond
Läst 187 gånger
Publicerad 2012-02-16 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond