Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sök dig något annat

kundsäkerheten är låg



inte ens jag som kan så MKT


skulla göra det




Fri vers av AektaBlond
Läst 207 gånger
Publicerad 2012-02-16 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond