Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din fula snygga kille

Han straffade dig för att du var borta

när han kom hem.

Att du åkt för att träffa honom

betydde ingenting.

Han låg med en annan

det var ditt straff.

 

En annan gång föll han för sitt ex.

Det var kvällen före studenten

och hon kom för att lindra hans oro.

Du själv satt i bilen utanför

men ville inte störa hans studier.

 

En tredje gång hade ni inte setts

på flera veckor

så han tyckte att det var okej

att ta chansen som erbjöds.

 

När sedan ert förhållande började svaja

och han blev osäker på dig

släppte han alla hämningar.

När ni var långt ifrån varandra

satte han rekord med tre tjejer på en helg.

 

Kanske vet du inget om allt det här

men när du skaffade en annan

blev din gamla helt plötsligt så kär

och undrar nog ännu

-Hur kunde det gå så här?




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-16 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP