Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mötena bär mycket med sig..........reflektera ger distans men även hopp...


Anteckningar från ett möte.......


Du värjde dig mitt
i vårt goda samtal

i förtroende flöt vi
samman

kanske för snabbt?

det var så lätt att
vara med dig....

ändå fanns ett
stråk av rädsla

ändå våra ögon möttes
gång på gång

det känns fel

och främmande
om vi aldrig

skulle ses
och prata som
vi gjorde

att komma så nära

och ändå

bar din vänlighet
med mig när vi skildes

som vore ett tecken
på att något redan
hade satt rot.....

bilden av dig finns
kvar på min näthinna

vad har du väckt?

var jag bara en av oss
ensamma
och du passade på.....

jag vill så gärna
prata med dig igen!

säg att du vill?








Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-16 20:42



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
läser din text sent - men den bär på det eviga i lusten och längtan till möte. Tack för läsningen.
2012-04-27

  Lars Hedlin
Berörande text!
2012-02-17

  Fredrik P. VIP
hoppfullt efter
ett spännande
möte!
2012-02-16

    ej medlem längre
Fin och innerlig
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg