Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill flyga

Det sista man bör vara
är neutral
Jag vågar inget annat

Känner inget annat
än den bomullsmjuka tomhet
vinet bjuder
Jag vågar inget annat

Vill inget hellre
än att leka under vita lakan
låta min kropp bli
din karusell

Men du får ursäkta mig,
jag väljer att flyga härifrån
och att inte hålla mig till verkligheten
Bedövar varje känsla jag äger
Jag vågar inget annat




Fri vers av fröken pia
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-01-24 11:55



Bookmark and Share


  Wretling
Älskar stycke 3 !
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

fröken pia