Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Accept




jag accepterar
men inte utan att jag känner något
emot

jag står och tittar när det passerar
känner mig begränsad

godtar det inte fullt ut















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-17 07:46



Bookmark and Share


    lory
bra start,allt börjar med acceptans
2012-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Trodde först du menade bandet Accept...

Vissa saker går det inte att godta. Kanske dyker ett tillfälle upp längre fram.
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP