Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smells like Spring




kommer du ihåg att jag dog
den där dagen,

det var frostigt först och sen blev det varmare och doftade vår





















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-17 08:38



Bookmark and Share


  thyra
Uderbara ord, jag kan inte säga mer!
2012-02-18

    lory
oh få F:G:Lorca känsla...fast utan doft av apelsiner,men mycket starkare .....bravo
2012-02-17

    ej medlem längre
Avskalat och naket.
2012-02-17

    ej medlem längre
Mycket fin dikt. Inte ett onödigt ord.
2012-02-17

  Anya VIP
Gripande vackert.
2012-02-17

  kerstin skriver VIP
jag tycker om den här.
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP