Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solig fredag i januari

Morgonen utanför ger skimmer
ger ljus åt en ny dag.

Säger tyst
viskande
försiktigt
vakna nu
slå upp ögonen
ta tillvara på en solig dag.

Ta tillvara på de du håller kär
i ditt inre rum
Minns de nära och kära
som ej finns med
minns de glada
de goda minnena ni delade.

Morgonen utanför ger skimmer
ger ljus åt en ny dag




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-17 14:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet
dina ord berör
2012-02-18

    ej medlem längre
Fint, javisst!
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77