Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan

Omgivningen kanske säger
förvänta dig ej något av livet - då kan du bli besviken.

Om du ej försöker - aldrig misslyckas har du
ej försökt tillräckligt mycket.

Förvänta dig mycket av vad livet har att erbjuda.
Varligt, sakta, fösiktigt fram nu du måste gå.
Kanske rent ut av stanna upp -
se vad du har runtomkring.
Känna efter -
vad förväntar du dig av självaste framtiden?
Vad förväntas av andra?

Tänk ej för mycket på det nu.
Ta reda på vad du -
just nu
just här
förväntar dig.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-17 14:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket kloka tankar
bra skrivet
2012-02-18

    ej medlem längre
Att få leva i Anden i någorlunda frid å att få odla mina intressen som är örtmedicin å Guds ord förväntar jag mig å förstås att hela familjen skall må bra!/Birre
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77