Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kände mig ur humör en dag på allt...då präntade jag ned denna med stora bokstäver i mitt diktblock...datumet var 2012-01-23


Skitliv

SKIT I DINA VÄNNER
SKIT I ALLT
DÅ HAR DU EJ MYCKET KVAR.

TORKA BORT SKIT VÄNNER
KÄNNER
RÄMNAR
ALLT KÄNNS SKIT
DÅ OCH DÅ I LIVET
LÅT DET KÄNNAS SÅ.

ALLT KÄNNS BÄTTRE SEN - EFTERÅT.
SKITLIV VILL INGEN NOG HA.
MEN TA DÅ PAPPER
TORKA BORT ALL
SKIT SOM FINNS DÄR DU VANDRAR
SÅ SKA DU SE DET HELA KLARNAR.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-17 15:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Precis så kan det kännas många gånger
då är det bra att skriva av sig
2012-02-18

  Ninananonia VIP
Kan kännas skönt att få ur sig känslor..
2012-02-18

    ej medlem längre
Jag brukar be när det tar emot....!
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77