Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

driv mig bort

då bultar rytmen
tankarna ur hjärnan

vill inte veta längre
bara finnas

golvet vänder mattan
valsar lätthet

bort och bort
alla orosmoln

driv mig från
mig själv

en ravin har rasat
i mitt minne

och lavinen färdas
avgrundsvis

för mig bort






Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-17 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington