Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagt kort ligger


Just det fotot
bland en massa andra

Ängsligt förvarat

En aldrig slocknande gnista




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-18 09:27



Bookmark and Share


  Feminaz VIP
Väl fångat!
2012-02-21

  lodjuret/seglare VIP
Finkänslig titel till rar liten ärta
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST