Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tränar på limerickkonsten...




Limerick (Skutskär)...

 

En snygg insiktsfull kvinna från Skutskär

bjudes på Whiskey, av herre, vulgär.

-Nej, känns i benen liksom.

-Hur då vännen, svullnar dom?

-Nej, inte riktigt så, de går isär...

 

© tk.

 




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-18 10:29



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Den var kul att
läsa för limerickar
har Du "näsa"!
2012-02-19

  thyra
Tack lodjuret för att du visade på :)
2012-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Det uttalas "Skuutskär". Kommer själv från Älvkarleby.
2012-02-18

  Maj-Lis VIP
Du behöver inte träna mera ...för den var bra
2012-02-18

  lodjuret/seglare VIP
träningen går som den skall,
men stavas whiskey utan h?
2012-02-18

    Birgersdotter VIP
ha ha ..kul..bra
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra