Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen lycka utan sorg.


Yin och Yang

Så dum du är
som längtar efter
solens inverkan
på fruset vatten.
Så dum du är
när du kisar mot
himlen.

Bara i ljuset följs du av
den där mörka gestalten,
som inga ben kan springa ifrån.

Bara i ljuset är du fängslad i
en tvådimensionell, grå klon,
omöjlig att fly undan

Bara där och ingen annanstans
är du fast i din skugga,
så länge inte
perfektionen
är total.

Har du tänkt på det?




Fri vers av lovisals
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-18 12:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fast och fast...
Ljuset exponerar.
Antingen flyr jag från sanningen eller böjer mig under den.
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

lovisals