Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generation okänslig

Märket gör plagget
dyr kaninpäls,
i symmetriskt inredd
walk-in-closet

Umgänge på facebook
maximalt antal vänner,
statuskåta uppdateringar
och systemkamera-tagna profilbilder

Livsmottot på skuldran
inspirerande och mainstream,
lika mainstream som
att vara unik

Thinspo eller size hero
antingen eller
och ingenting
däremellan,
rätt eller fel
beroende på vem man frågar

Topplistan på spotify,
definitionen av musik
innan spårad natt
som försvinner
i minnesluckor

Kärlek i all ära
tills det finns någon bättre
för vi i den nya generationen,
nöjer oss aldrig…

Kära mamma och pappa,
jag hoppas ni nånsin förstår,
att livet inte längre funkar
som när ni var unga.




Fri vers av lovisals
Läst 270 gånger
Publicerad 2012-02-18 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lovisals