Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din nya var större och tuffare




Du bytte bort din snygga mot en fulare

Din nya fula

sa till din snygga gamla

innan allt var klart

-Du skulle göra stora pengar

hos torskarna som du ser ut.

Din gamla fattade ingenting

inte heller när ett gäng fulla galna

skrek att han skulle ut ur lägenheten

och göra upp.     Vad då?

Kunde din gamla anklagas

för att han älskade dig först

Efter att nästan ha fått sin bil rammad

av din nya och fått ett avskedsbrev av dig

förstod din gamla till slut att allt var över.




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-18 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP