Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag befinner mig någonstans där jag inte finner mig själv




jag berättade om det rum jag gått in i
jag gick ut ur det hysteriska rummet och klev in i

det tomma rummet

där står tiden nästan still
det är tomt och avskalat

här finns inga tårar som läker
bara ångest och deppression

och jag står alldeles orörlig
en meter innanför dörren

som är stängd


jag gick in där för att jag inte längre orkade med dramat
men nu verkar jag så oberörd och lugn,
fast jag egentligen bara har stängt av

det är mer bekvämt för människor
om jag inte lever ut, säger det som kommer ut
i frustration och förvirring

det är bättre om jag omsluts och drunknar i min ångest
hemma, i min ensamhet

jag vet, det är så smärtsamt att se













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-19 08:01



Bookmark and Share


    lory
starka rader av smärtan som griper tag i mig..igenkännande
2012-02-21

  Magica VIP
Mycket gripande!
2012-02-19

  Suzy med punkterna
Avskalat och naket.
Fantastiskt skrivet.
2012-02-19

    Birgersdotter VIP
Berör..kram
2012-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag kör en kombination.
Den har visat sig vara en uppiggande murbräcka.
Crash like a wrecking ball.
Som en Plasmatics-video!
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP