Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig hel



Skaparen vänta en liten stund

innan Du väcker naturen till liv igen


Öppna mina sinnen

att jag kunde höra fåglarnas sång -


Känna vårens dofter

se blommornas färglyster


Skaparen låt vårregnet

skölja min själ ren


Torka mina tårar

med ljuvliga vindar


Innan Du öppnar

vitsippornas knoppar -


björkarnas mysöron

fågelungarnas hungriga näbbar











Fri vers av maija tuori
Läst 479 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-02-19 14:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Vacker!
2012-06-03

  Bibbi VIP
Amen!
2012-05-29

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2012-04-21

  Maria T
Mycket vacker dikt om
våren och en bön om
att själv bli ren
2012-03-28

  Lena Själsöga Keijser
du skriver helhetens
andning

vilken är hel

i mötet med skönhetens vårens spirande
är det "lätt" att splittras

dina ord
andas
hel
2012-03-25

  Linda CH VIP
En underbar förberedelse inför att ta emot det nyfödda.
2012-03-08

    lory
oh så fint..helt magisk
2012-02-23

    ej medlem längre
Underbart vackert!
2012-02-22

  arja savela
Lätt att instämma i! Vackert om vårens budskap
2012-02-20

  Minkki VIP
längtan till livet, känns dikten som
2012-02-20

  walborg
Fint med det personliga tilltalet - litet som Idas visa av Astrid Lindgren
2012-02-19

  Anoo Niskanen VIP
En fin gestaltning av det som komma skall.
2012-02-19

  anits VIP
Mycket, mycket vackert
och berörande
2012-02-19

  haw
Otroligt vackert!
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori