Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fånge

En fånge


Jag är en fånge,
Dömd till livstids lidande.

Jag försöker hitta en flyktväg ut
Men då ser jag din blick och slutar

Jag vill förstå
Men då hör jag din skratt och låter bli

Jag vill gömma mig
Med du har redan hittat mig i mitt hjärta

Jag vill ge upp och bli Din
Men då vänder du ryggen mot mig

Jag är en livstids fånge
Och ingen kan benåda mig från att älska dig




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-20 09:04



Bookmark and Share


  Undine
Vackert och smärtsamt
2012-12-15

  Ninananonia VIP
Berör...
2012-03-09

    Birgersdotter VIP
Stark och berörande
2012-02-20

  TT
..en stark text om starka känslor...känner igen känslan...en mycket berörande text...bra!!!
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros