Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Randig kostym och skabbiga katter

en man i randig kostym och svarta skor
for iväg på dagen bort från där han bor,
på gatan stryker magra och skabbiga katter
mannen fnyser inte i sin kostym, han lyfter på hatten
molnen far så fort fram på himmelen denna dag
mannen reflekterar över katter, moln och framtid ett tag
men det visar sig vara förgäves att mannen går och strör,
när han strax därpå lägger sig på gatan och dör




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-20 11:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken tavla du målar upp.
Rolig, surrealistisk, galen.
Ändå helt logisk.
2012-02-21

  Frida Louise
Jag tycker bilden är rolig. Bra, bra, bra!
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling