Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gardenia


So many rooms

in my greenhouse


Enough to garden

all minds of men




Fri vers av stella
Läst 558 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-20 17:16



Bookmark and Share


  Katasterismi
I min faders hus finns många rum (Johannesevangeliet)
2012-05-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
med gröna fingrar,
kan det blomma fullt ut
2012-02-28

    ADI Nehlin
tyckte om
2012-02-25

  Per Blomqvist
Stiligt på rad
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE