Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade ängel

Ett vilset hjärta fullt av hemligheter
Mörka tankar som förgiftar din själ
Vassa skärvor av ett liv
Trasig

Öppna dig!
Skrik ut din smärta
Jag tar emot då du faller,
min älskade ängel




Övriga genrer av phenomena
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-21 10:32



Bookmark and Share


  Änglaögon
Full av tröst....
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

phenomena