Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag - en fegis

Kärleken till dig är stor
Den växer och frodas
Inom mig
Vågar inte släppa den lös
Är rädd för svek
Är rädd för smärta
Vill inte bli beroende
Vill inte blotta mig
Vad jag känner för dig förblir min egna hemlighet




Fri vers av phenomena
Läst 302 gånger
Publicerad 2012-12-25 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena