Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har gjort mitt val

Jag valde bort min kärlek
Saknaden sliter i mitt inre
Vassa skärvor av ett trasigt hjärta
Tårar som rinner
Det gör ont
Så ont




Fri vers av phenomena
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-26 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena