Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

De svarta demonerna är här
De har mig i sitt våld
Sveper in mig i det onda
Det svarta
I ångesten
Kylan sprider sig i min kropp
Känslorna dör, den ena efter den andra
Endast tomheten finns kvar
Smärtan och hatet
Jag är fångad i demonernas svarta spindelnät
Hur ska jag ta mig loss??




Fri vers av phenomena
Läst 265 gånger
Publicerad 2012-12-26 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena