Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar inte

Kärleken till dig är stor
Jag håller den inombords
Vågar inte satsa
Är rädd för svek
Är rädd för smärta




Fri vers av phenomena
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-25 21:34



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Friskt vågat hälften vunnet?
Säger folk ibland. Tycker personligen att utdelningen varit rätt kass så förstår dig.
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

phenomena